top of page

Uw gelakte keuken

Bent u op zoek naar een vakman om uw toekomstige gelakte keuken te bouwen?

Lakken zorgt voor een perfecte afwerking, zonder voegen of randen langs uw deuren. Het laat ook allerlei fantasieën toe: gegoten panelen of modern design.

Gelakte keukens worden steeds populairder vanwege hun elegante uitstraling. Lak is een afwerklaag die in een luchtdichte en drukloze cabine wordt gespoten (voorkomt vervuiling door stof). Deze coating is extreem sterk en wordt aangebracht op de oppervlakken van keukenkasten (deur- en ladevlakken, dwarsbalken, wangen, vulstukken en plinten). De huidige lakken zijn ontwikkeld om in de loop van de tijd resistent te zijn. Ze bieden een ongeëvenaarde afwerking en een glad en strak gevoel. Alle kleuren en tinten zijn mogelijk. Ter bescherming van onze lakken brengen wij bovendien een vernislaag aan (mat, satijn of glans). 

Gelakte keukens bieden vele voordelen, waaronder reinigingsgemak, een lange levensduur en een onnavolgbare esthetiek. Ze zijn ook hygiënischer dan kasten van hout of laminaat, omdat de lak een glad oppervlak vormt dat geen bacteriën en ziektekiemen vasthoudt.

Of uw keuken nu modern of stijlvol is, wij hebben onze eigen lak- en productietechnieken ontwikkeld om deze een luxueuze afwerking te bieden.

stijlvolle of eigentijdse gelakte keuken
bottom of page