top of page

Badkamer meubels

Kom uw badkamermeubel op maat laten maken bij Sixième Ax. In onze werkplaats vervaardigen wij hangende meubelen, opbergkasten en andere fonteinen.

Op maat gemaakt badkamermeubilair is een ideale optie voor mensen die hun badkamerruimte willen maximaliseren en tegelijkertijd een persoonlijk tintje aan hun interieur willen toevoegen. Ze zijn ontworpen volgens de unieke specificaties en behoeften van onze klanten, waardoor ze perfect zijn voor badkamers in alle maten en vormen. Ons team van interieurprofessionals kan u helpen bij het ontwerpen van het ideale meubelstuk voor uw badkamer, zodat het perfect in de ruimte past en voldoet aan uw wensen en persoonlijke voorkeuren.

Uw meubels kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, steen, glas en massief oppervlak, zodat ze bij alle interieurstijlen en budgetten passen.

​ Zo houden wij rekening met al uw wensen, zoals hier deze badkuiprand die volledig uit massief oppervlak (Corian) bestaat.

In vochtige ruimtes is een vaste ondergrond aan te raden, omdat je dan zonder voegen kunt werken. Bij dit project zijn zelfs de muren bekleed met Corian.

bottom of page